Ondernemingsrecht

Eén van de kernrechtsgebieden waarop Broeseliske Van Vlijmen Advocaten werkzaam is, is het ondernemingsrecht. Een rechtsgebied waarin veel wordt geadviseerd, maar soms ook stevig moet worden geprocedeerd.

Wij zijn ondernemingsrechtadvocaten pur sang. Dankzij onze  jarenlange ervaring als faillissementscuratoren weten wij maar al te goed waar het mis kan gaan. Wij hebben in dit verband oprecht interesse in uw onderneming (ongeacht de rechtsvorm) en uw visie op het ondernemen. Wij zijn ‘streetwise’ en trachten altijd de bedrijfsvoering, processen en verschillende belangen binnen uw onderneming goed in kaart te brengen om samen tot een oplossing van uw probleem of geschil te komen.

Wij treden zeker niet alleen op in opdracht van de onderneming zelf. Wij staan ook bestuurders bij, commissarissen, (groepen van) aandeelhouders, schuldeisers en bedrijven die bijvoorbeeld een – al dan niet vijandige – overname van een andere onderneming willen bewerkstelligen. Wij zijn dan ook van alle markten thuis.