Insolventierecht

Voor Broeseliske Van Vlijmen Advocaten kent het faillissementsrecht (vaak ook wel het Insolventierecht genoemd) geen geheimen. Wij adviseren en procederen in alle facetten van dit rechtsgebied.

Enerzijds adviseren en begeleiden wij bedrijven bij het maken van een doorstart of het herstructureren, dan wel liquideren van de onderneming en anderzijds staan wij onder meer bestuurders, leveranciers, werknemers en overige crediteuren bij in diverse geschillen van faillissementsrechtelijke aard. 

Onze ervaren advocaten (die tevens curator zijn) hebben veel oog voor strategie en weten in dit verband exact hoe onder meer curatoren denken, opereren en in dit verband hun afwegingen maken. Dit maakt ons tot uitstekende adviseurs met een goed overzicht van wat wel en wat niet mogelijk is.

Van alle soorten geschillen met curatoren of bestuurders, het aanvragen van een faillissement, het instellen van verzet of hoger beroep van een faillissementsuitspraak, tot het maken van een succesvolle doorstart van uw onderneming; u kunt bij onze specialisten terecht. Laat u door ons leiden!